Succesul profesioniștilor în resurse umane se traduce și prin retenția, evoluția angajaților și bunăstarea acestora la locul de muncă. Conform studiilor în domeniu, noua generație de angajați iau decizia de a rămâne sau de a pleca dintr-o organizație și în funcție de accesul la oportunități de dezvoltare profesională sau de evoluție în carieră care li se oferă în cadrul acesteia.

Obiectivele de dezvoltare profesională și socială pot fi atinse prin metode specifice ca, de exemplu, participarea la cursuri și evenimente profesionale, care îi ajută pe anagajați în obținerea de noi aptitudini, în dezvoltarea socială și în perfecționarea în carieră.

EventsOnline.ro organizează și filtrează evenimentele și cursurile din domeniile tale de interes și îți transmite un sumar al acestora.

Abonează-te GRATUIT la newsletter, aici, și vei primi constant alerte cu evenimentele și cursurile te interesează, pentru a le sincroniza cu propriul calendar sau pentru a le împărtăși cu ușurință cu colegii interesați.

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își postează gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Pe altă parte, peste 15.000 de executivi, antreprenori și specialiști accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele lor de interes.