Mediile de lucru sunt în prezent în continuă transformare, echipele devin din ce în ce mai diversificate, fiind de multe ori în locuri diferite, pe alte fusuri orare, vorbesc alte limbi și fac parte din generații diferite, uneori și din organizații diferite. În același timp, modul de lucru s-a schimbat foarte mult odată cu trecerea de la desfășurarea activității la birou la regimul de telemuncă. Cu toate acestea, organizațiile reușesc să asigure continuitate în perioada pandemiei de COVID-19, angajații rămân conectați și productivi, chiar daca lucrează departe de colegi și clienți.

În acest context, Microsoft Teams oferă un hub pentru munca în echipă, unde oamenii se pot apela, întâlni, conversa prin chat și colabora într-un singur loc. Ședințele customizabile și capacitățile de apelare permit oamenilor să se conecteze în siguranță cu cei din interiorul și din afara organizației lor.

Vino alături de noi pe 19 noiembrie, la un workshop despre spațiile moderne de lucru, pentru a afla totul despre ședințele, apelurile audio – video și dispozitivele Microsoft Teams. Evenimentul se va desfășura în limba engleză. Informații despre agenda întâlnirii și formularul de înscriere sunt disponibile aici.

Oameni și Companii este partener de comunicare al Modern Work Series: Teams Meetings, Calling, and Devices Workshop Invitation.