Catalyst Solutions organizează cea de-a 4-a ediţie a evenimentului EBcon, o conferinţă internaţională de Employer Branding din România.

Pe 11 mai, peste 400 de profesionişti în recrutare sunt aşteptaţi la Bucureşti, Nord Events Center, Globalworth, Pipera. 13 speakeri internaţionali şi locali de la LinkedIn HQ Ireland, BAT Romania, Bosch Romania şi mulţi alţii vor susţine keynotes şi masterclasses. Rezultatele studiului “Cei mai doriţi angajatori din România în 2023” vor fi anunţate in cadrul evenimentului EBcon, unde va avea loc si o Gală de decernare a premiilor.

EBcon 2023 este o conferinţă internaţională care se dedică profesioniştilor în HR şi Employer Branding, oferindu-le cu fiecare ediţie şansa de a crea noi conexiuni în industrie, arată sursa citată. Alături de întâlnirea cu speakerii şi participarea la keynotes, participanţii se bucură de: o zonă Expo a companiilor partenere, la activităţile din cadrul sesiunilor de masterclass, iar la final va avea loc decernarea premiilor pentru cei care se regăsesc în topul “Cei mai doriţi angajatori”, conform studiului anual.

“Suntem bucuroşi să anunţăm 13 speakeri internaţionali şi locali la EBcon 2023, pregătiţi să împărtăşească participanţilor ultimele strategii şi instrumente de recrutare şi Employer Branding. Aşteptăm invitaţi de la nume mari, precum LinkedIn HQ Ireland, EY, BAT Romania, Kaufland Romania & Moldova şi mulţi alţii. Participanţii nu doar că au şansa să creeze conexiuni cu speakerii, dar vor fi şi primii din România care vor afla rezultatele studiului Cei mai doriţi angajatori din România în 2023”, a declarat Sorin Olteanu, Project Manager @EBcon.

Printre temele sesiunilor confirmate până acum se remarcă “Rolul Employee Value Proposition în atragerea şi menţinerea celor mai bune talente în companie”, “Gestionarea situaţiilor de criză în companie”, “Diferenţierea companiei pe piaţa competitivă actuală şi rolul culturii organizaţiei”, “Impactul pe care îl are Employee Value Proposition în creionarea strategiei de recrutare şi retenţie a angajaţilor”.