Cartea Primii Pași în Recrutare este scrisă de Geo Ivanov.  O introducere detaliată a procesului de recrutare, motivare și retenție de personal, o carte emblematică pentru orice persoană de HR sau oricine vrea să devindă un Specialist de Resurse Umane, Recruiter, Manager, Anteprenor. Despre cum poţi influenţa indirect fericirea şi bucuria oamenilor.

Despre Motivare şi Apreciere!

Cele 7 capitole te vor face să înțelegi legătura dintre marketing, vânzări, psihologie și resurse umane. Cum se pot integra perfect, în tot procesul de HR de la recrutare până la inducție, motivare și retenție.

O poveste fascinantă de motivație și echilibru, o carte despre ce înseamna să-ți iubești meseria.

Geo Ivanov are o experiență și expertiză solidă în procese de recrutare și headhunting, motivare și retenție si coordonare din 2008, atât în companii multinaționale cât și ca Business Owner în HCC Group, format din 3 firme.
Geo Ivanov este invitat frecvent să susțină seminarii pe teme de HR și Dezvoltare Personală și Profesională, Comunicare, Leadership, Negociere.
Susține seminarii atât în mediul universitar din România, unde este invitat frecvent, pe teme  legate de resurse umane, recrutare, de carieră, cât  și  în mediul organizațional, în companiile client din România, în seminarele intititulate  Meet your Recruiter.
De asemenea este implicat în mediul business și asigură suport organizațiilor să-și dezvolte și să-și motiveze echipele. La rândul său se ocupă de procese de recrutare și headhunting pentru poziții de midlle și top management, dar este și solicitat frecvent de top manageri pentru sesiuni de Coaching.

Puteți achiziționa cartea aici