Una dintre marile provocări apărute în ultimii ani în activitatea companiilor din domenii precum retail, servicii publice, transporturi ori mediu o reprezintă asigurarea capacității de a lucra eficient și sigur pentru echipele detașate pe teren. De cele mai multe ori, lucrătorii din echipele de “primă linie”, care acționează pentru a remedia urgențe sau pentru a îmbunătăți la fața locului calitatea serviciilor de care beneficiază clientul, solicită echipamente robuste și interconectate, pentru a finaliza sarcinile în timp util.

De aceea, multe companii achiziționează dispozitive de scanare dedicate sau smartphone-uri rezistente cu scanere HW incorporate, deși aceste dispozitive sunt destul de scumpe, în special pentru companiile care nu au nevoie în permanență de capacități sofisticate de scanare.

Există opțiuni mai accesibile, desigur, dar managerii se întreabă dacă acestea oferă același nivel de performanță de scanare și dacă sunt ușor de integrat, configurat și utilizat.

Samsung Knox Capture reprezintă soluția tehnică care răspunde afirmativ acestor întrebări, oferind instrumente și servicii utile pentru a gestiona dispozitivele și a optimiza productivitatea. Încorporând atât smartphone cât și scanner într-un singur dispozitiv, oferă o serie impresionantă de beneficii complexe, pe care le vom detalia în continuare.

Smartphone și scanner într-unul singur

Samsung Knox Capture transformă un smartphone normal într-o adevărată unealtă industrială, pe cât de complexă, pe atât de eficientă. Cu ajutorul său, scapi de necesitatea de a transporta mai multe dispozitive și accesorii pentru scanare. Un singur dispozitiv este suficient și poate fi instalat pe orice smartphone Samsung, nu neapărat pe un dispozitiv dedicat scump.

Scanare rapidă și facilă

Acum puteți scana codurile de bare la fel de ușor ca și cum ați face fotografii cu smartphone-ul dvs. Doar apăsați un buton de pe tastatură pentru a declanșa aplicația de scanare. Aplicația suportă o gamă largă de coduri de bare utilizate în industrie (1D, 2D, EAN, UPC, GS1 DataBar, ITF, Codabar), pe care le identifică, focalizează și captează automat.

Implementare simplificată

Soluțiile de scanare bazate pe SW necesită ca organizațiile să își recondiționeze aplicațiile de lucru pentru a utiliza funcțiile de scanare din aplicație. Knox Capture permite scanarea codurilor de bare în aplicație fără nicio dezvoltare suplimentară. Descărcând aplicația „Knox Capture” din Google Play pe dispozitivul administratorului veți putea configura profiluri ce pot fi exportate cu ușurință pe toate dispozitivele angajaților. De aceea, nu este nevoie ca fiecare angajat să instaleze și să configureze aplicația și setările scanerului.

Instrumente de gestionare și asistență cuprinzătoare

Samsung pune la dispoziția companiilor diverse instrumente și servicii de asistență pentru a maximiza productivitatea pe teren. Astfel, Knox le permite angajaților să se conecteze cu ușurință la rețeaua Wi-Fi a companiei și oferă experiențe optime de roaming Wi-Fi. Conectare ușoară la rețeaua Wi-Fi a companiei se realizează prin includerea în lista albă a ID-urilor MAC Wi-Fi, iar accesul la roaming Wi-Fi fără întreruperi este facilitat prin preconfigurarea valorilor optime.

Compatibilitatea Knox Capture

Knox Capture este compatibil cu următoarele dispozitive: Galaxy A52, Galaxy A52 5G, Galaxy A52s 5G, Galaxy S20, Galaxy S20 5G, Galaxy S20 Ultra, Galaxy S20+, Galaxy S20+ 5G, Galaxy S21 5G, Galaxy S21 FE 5G, Galaxy S21 Ultra, Galaxy S21 Ultra 5G, Galaxy S21+, Galaxy S21+ 5G, Galaxy Tab S7+, Galaxy Tab S8 5G, Galaxy Tab S8 Ultra 5G, Galaxy Tab S8+ 5G, Galaxy XCover Pro, Galaxy Tab Active Pro, Galaxy Tab Active3, Galaxy XCover 4S, Galaxy XCover 5, Galaxy XCover Pro, Galaxy A32, Galaxy A32 5G.

 

Soluția Knox Capture poate fi achiziționată de la B2B Expert Mobile Conection, distribuitorul business to business Samsung Electronics pentru România.