Noi suntem Up 

Suntem recunoscători oamenilor Up care au contribuit la obținerea acestei certificări și vom continuă să ne concentrăm pe îmbunătățirea continuă a mediului de lucru în beneficiul tuturor.

Up România face parte din Grupul Up. Suntem o companie specializată în crearea de soluții moderne de plată și de optimizare a costurilor pentru companii, angajați și comercianți.

Up România, companie care deține un ecosistem digital integrat, oferă soluții cu avantaje fiscale care susțin creșterea motivării (Up Dejun), creșterea bucuriei (Up Cadou), creșterea relaxării (Up Vacanță), creșterea inspirației (Up Cultură). Up MultiBeneficii (cea mai nouă platformă de beneficii extrasalariale fixe și flexibile din România) reprezintă soluția ideală pentru a oferi angajaților opțiunea de a-și alege beneficiile în funcție de preferințele lor.

Suntem pe piața din România de peste 20 de ani și suntem mândri că societățile și instituțiile care ne sunt clienți se bucură în fiecare zi de soluții performanțe.

Prin tot ceea ce facem, susținem creșterea puterii de cumpărare și îmbunătățirea calității vieții pentru companii, pentru angajați, pentru societate.

Alimentație mai sănătoasă, acces la recreere și la cultură, consum mai responsabil, sustenabilitate – valori în care credem și pe care le susținem zi de zi.  Pentru că știm că a construi o societate durabilă este ceva ce depinde și de noi. Principii și valori comune, oameni implicați și pasionați de ceea ce fac, dorința de evoluție sunt semne că Up România este o companie orientată către oameni (H2H). Exemple de campanii și acțiuni ca #OameniiUp, #PeopleFirst, #RedefinimMunca contribuie la dezvoltarea unei culturi organizaționale umanist-încurajatoare care reprezintă temelia oricărui business performant.

Up România este Great Place to Work®

Am fost evaluați în ceea ce privește cultura organizațională, practicile de resurse umane și experiența angajaților, iar rezultatele noastre au fost recunoscute că fiind în conformitate cu standardele ridicate ale organizației „Great Place to Work”.

Obținerea „Great Place to Work®” confirmă faptul că Up România este un loc excelent de muncă și o organizație care investește constant în creșterea gradului de loializare și de reținere a angajaților. Organizația noastră pune accent pe cooperarea dintre oameni, pe munca în echipa, dotarea cu echipamentele și facilitățile necesare în scopul desfășurării în bune condiții a activității, tratamentul echitabil și deschiderea către comunicare și dialog social.

Up România este o organizație orientată către oameni, acesta fiind și motivul pentru care  angajații declară că se simt bine la locul de muncă. Această certificare, obținută pentru a-l doilea an consecutiv, demonstrează angajamentul nostru față de valori precum transparența, încrederea, egalitatea și susținerea angajaților noștri. Suntem dedicați creării unui mediu de lucru în care toți membrii echipei se simt valorizați și încurajați să-și dezvolte potențialul și să colaboreze într-un mod armonios.

www.upromania.ro – Mai bine, în fiecare zi!