Ești copleșit de numărul de evenimente care au loc săptămânal? Vezi o selecție a evenimentelor la care ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta (12-18 septembrie), structurată pe domenii:

SĂNĂTATE

Școală europeană de vară la UMF „Carol Davila” din București – Școala europeană de vară are ca temă principală „Prevenția” (Sustainability for disease prevention and health promotion), se va desfășura în limba engleză și va fi găzduită de Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București. Evenimentul este organizat de Acțiunea COST NET4Age-Friendly în parteneriat cu Fundația Ana Aslan Internațional, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București – Centrul de Inovație si e-Health și va avea ca lectori cadre universitare din România, Italia, Macedonia de Nord, Serbia și Olanda.

EDUCAȚIE

Educație timpurie – tehnici și metode de dezvoltare – Cursul se adresează cadrelor didactice din învățământul preșcolar, dornice de un schimb de experiență internațional. Se va discuta despre: Clasa – element educativ; Relația părinte-copil-profesor; Dezvoltarea psihologică, emoțională și socială a copilului; Reguli de aur. Valori; Bune practici din cadrul unei Școli Internaționale.

RESURSE UMANE

HR Uncovered 2022 – Într-o lume în care recrutarea și păstrarea talentelor este tot mai dificilă, ne uităm cu atenție la aspectele ce țin de experiența angajaților, de interacțiunea acestora cu brandurile. De asemenea, cultura organizațională capătă un rol strategic tot mai important, fiind definitoriu pentru modul în care oamenii se raportează la un loc de muncă. Pe un deficit de forță de muncă, dar și cu un proces accelerat de automatizare și digitalizare, profilul specialistului HR este tot mai complex. Ne uităm la oamenii ce construiesc branduri, descoperim poveștile de HR din spatele acestora pe 12-13 septembrie 2022 la HR Uncovered.

PEISAGISTICĂ

GaLaBau 2022 – Târg dedicat amenajărilor peisagistice, design verde și grădinărit – Dedicat spațiilor verzi urbane și spațiilor deschise, GaLaBau din Nürnberg oferă o afișare cuprinzătoare și informații despre amenajări peisagistice, design verde și grădinărit. Târgul este considerat o platformă obligatorie în domeniul său, aducând în Germania expozanți de top din aproape 40 de țări.

SECURITATE CIBERNETICĂ

Microsoft Security Zero Trust – Odată cu creșterea popularității muncii la distanță și hibridă, amenințările cibernetice devin, de asemenea, din ce în ce mai complexe și mai greu de detectat. Acesta este motivul pentru care securitatea cibernetică nu a fost niciodată mai importantă. Conferința Microsoft Security Zero Trust reunește experți internaționali și locali în securitate și aflați mai multe despre amenințările de securitate cibernetică de astăzi și, de asemenea, despre cum să vă protejați oamenii, datele și infrastructura oriunde, pe orice dispozitiv.

NETWORKING

Tapas y Vino – ASEMER – Asociația Companiilor Spaniole din România – este bucuroasă să vă invite la o nouă ediție a evenimentului său lunar de networking, numit acum „Tapas y Vino!”. Alăturați-vă nouă pentru o seară relaxantă de mâncare și băuturi, muzică și conversație grozavă la Amavi Garden, totul în compania reprezentanților Asociației.

***

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline, aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit aici.

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.