Când spui bonus sau primă de Crăciun sunt puțini cei care se pot gândi la o experiență într-un simulator de zbor, la un curs de gătit cu un chef cunoscut, la un atelier DIY de decorațiuni de Crăciun ori la un coffee masterclass cu echipa.

Și totuși, astfel de experiențe sunt cele care contribuie la fericirea angajaților și sunt alegerea a tot mai multe companii pentru aprecierea, fidelizarea și recunoașterea rezultatelor acestora, arată datele Complice.ro, furnizor de cadouri experiență și soluții de reward, recognition & incentive pentru companii.

Experiențele cadou devin din ce în ce mai populare pentru companiile din România, care au înlocuit astfel și teambuildingurile clasice ori petrecerile de Crăciun cu astfel de experiențe inedite. Acestea se pot derula atât offline, cât și online. Cele mai multe solicitări pentru cadouri experiență vin în această perioadă de la companii din zona de IT, banking, security, dar și business-uri mici, proiecte antreprenoriale, explică Oana Pascu, fondator Complice.ro.

Citește mai mult: wall-street.ro