Ai în plan să faci o schimbare în carieră în 2022 şi să te îndrepţi spre domeniul IT? Începe prin a face o evaluare a acestui domeniu.Transformarea digitală schimbă complet lumea în care trăim. Apar tehnologii noi, limbaje noi de programare şi, implicit, cerinţe noi la locul de muncă. Cum poţi ţine pasul cu acest domeniu? Dezvoltând abilităţile hard şi soft, relevante pentru viitor, astfel îţi vei consolida poziţia de angajat sau de candidat şi vei contribui la creşterea business-urilor. Iată ce abilităţi merită să dezvolţi pentru noul an!

Studiile la care au participat Colegiul Boston, Universitatea Harvard şi Universitatea din Michigan au subliniat importanţa abilităţilor soft în comunicare şi în rezolvarea problemelor. Rezultatele au indicat că cei care au arătat abilităţi soft importante au crescut atât productivitatea, cât şi retenţia cu 12%, iar business-ul a avut o rentabilitatea investiţiei (ROI) de 250%.

Şi companii mari precum Google şi Amazon au recunoscut, încă de la începuturile lor, faptul că dezvoltarea abilităţilor soft, cum ar fi rezolvarea problemelor şi învăţarea continuă, sunt cheia pentru a avea o carieră de succes în mediile lor de lucru.

Citește mai mult: https://www.bursa.ro/8-abilitati-care-te-califica-pentru-un-job-in-it-29149441