Miercuri, 8 decembrie,  începând cu ora 12.00, are loc ultima întâlnire din 2021 a Comunității OSC-Administrație. Tema acestei ediții este Managementul Resursei Umane, iar invitații vor discuta despre nevoile de formare ale funcționarilor publici, dar și despre abilitățile de tip soft skills, literație digitală  și provocările pe care le aduce digitalizare administrației publice. 

 Invitații ediției sunt reprezentanți ai instituțiilor care oferă programe de formare pentru administrația publică, dar și reprezentanți ai mediului academic, care vor evidenția corelarea ofertei educaționale cu nevoile existente în unitățile de administrație publică locală și centrală. Au confirmat participarea Valentina-Alina Blei, Director la Direcția Programe de perfecționare din cadrul Institutului Național de Administrație și Cristian-Anton Andone, expert la Direcția Generală Managementul Funcției Publice, din cadrul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici.

Întâlnirea va avea o durată de aproximativ 90 de minute și se va desfășura pe platforma Teams. Participarea reprezentanților administrației publice locale și centrale este gratuită pe baza completării formularului de înregistrare.

Comunitatea OSC-Administrație este administrate de Oameni și Companii-OSCOSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +130 comunități business sau profesionale și platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.