Descoperă secretele prezentărilor de impact la webinarul cu Melania Medeleanu

Vino pe 4 iulie, de la ora 16.00, la un webinar destinat profesioniștilor în marketing, antreprenorilor și oricui dorește să își perfecționeze abilitățile de comunicare. Alături de Melania Medeleanu, invitat principal și Cătălin Hosu, moderator, vei învăța cum să creezi prezentări care să captiveze și să inspire.

Înregistrează-te gratuit aici.

Melania Medeleanu va împărtăși din vasta sa experiență de comunicator, oferind sfaturi și tehnici esențiale pentru prezentări de succes. Vei putea descoperi:
– A – Cum să structurezi un mesaj clar și convingător
– B – Beneficiile utilizării storytelling-ului în prezentări
– C – Crearea unui impact vizual și emoțional

Cu o experiență vastă în domeniu, Melania a ajutat peste 7000 de profesioniști și lideri să își îmbunătățească abilitățile de comunicare și să atingă noi culmi în discursuri publice și prezentări de afaceri.
Nu rata această șansă de a învăța cum să transformi prezentările tale în experiențe memorabile și eficiente. Înscrie-te acum și află cum poți capta și inspira audiențele. Link de înregistrare gratuită.

Acest webinar este parte din programul dezvoltat de Oameni și Companii pentru comunitatea profesioniștilor în marketing. Din 2017, am organizat 29 de evenimente fizice și online care au reunit pasionați din acest domeniu. Pentru a fi la curent cu evenimentele noastre, înregistrează-te gratuit pe EventsMax.ro – platforma evenimentelor profesionale.