Beneficiile extrasalariale rămân în planurile majorității companiilor din România și în 2022. În categoria beneficiilor extrasalariale, care se regăsesc printre preferințele angajatorilor și angajaților deopotrivă, intră și tichetele acordate pe suport electronic sub formă de card (masă, cadou, vacanță, cultură).

Tichetele de valoare electronice (carduri) vin cu multiple beneficii pentru companii și pentru angajații acestora. Concepute ca  instrumente moderne și sigure de plată, tichetele de valoare pe suport electronic contribuie la optimizarea bugetelor și a timpului alocat de companii pentru managementul acestora, dar și la creșterea motivației angajaților.  Unul dintre cele mai dorite beneficii extrasalariale, tichetele de masă Up Dejun, emise de Up România (companie emitentă de carduri de beneficii extrasalariale), cu o valoare maximă de 20.09 lei/tichet/zi, oferă și contribuie la o eficientizare a costurilor cu până la 37% pentru companii, comparativ cu acordarea aceleiași valori sub forma unei prime în bani sau a unei creșteri salariale.

De la 1 februarie 2022, conform legislației, tichetele de masă, cadou, vacanță și cultură se vor emite exclusiv în format electronic. Digitalizarea schimbă și obiceiurile în ceea ce privește modalitatea de plată utilizând tichetele pe suport electronic. Astfel, pentru o experiență simplă de plată, tichetele electronice pe card (Up Dejun, Up Cadou, Up Cultură, Up Vacanță) pot fi înrolate, la un click distanță, în wallet-urile Apple, Google sau Up Mobil (wallet-ul propriu Up România).

Tichetele de valoare (masă, cadou, cultură etc.) pe suport de hârtie, aflate în circulație, rămân valabile până la dată valabilității acestora, înscrisă pe tichet.

Avantajele tichetelor de valoare pe suport electronic (card) emise de Up România

Tichetele de valoare Up România (masă, cadou, cultură, vacanță) sunt soluția optimă pentru companii și angajați. Pe lângă facilitățile fiscale (deductibilitate 100% la calculul impozitului pe profit, scutire de la plata contribuțiilor sociale, acestea se pot oferi indiferent de numărul de salariați, cifra de afaceri sau domeniul de activitate), tichetele electronice oferă și următoarele avantaje: creșterea puterii de cumpărare pentru angajați, fără taxe; gestionare facilă, întrucât cardurile au valabilitate 4 ani, iar gestiunea lor lunară (alimentare) se face rapid prin intermediul platformei uponline.ro.

Caracteristicile și beneficiile, precum 0 costuri sau comisioane pentru angajați, posibilitate de plată contactless, accesarea rapidă prin intermediul platformei uponline.ro și a aplicației Up Mobil a informațiilor privind cardul, sumele alimentate și/sau tranzacționate, conduc la menținerea tichetelor electronice emise de Up România în top 3 preferințe ale angajatorilor și angajaților români.

Pentru mai multe detalii despre tichetele electronice de la Up România, accesați site-ul upromania.ro sau solicitați mai multe informații la info@upromania.ro. Consultanții Up România sunt mereu gata să vă ajute cu cele mai noi informații cu privire la tichetele de valoare pe suport electronic.