Cartea „Eliberează-te de stres” scrisă de Daniela Irimia este un ghid practic și actual, care te ajută să preiei controlul vieții tale și să prețuiești fiecare clipă. Stresul afectează atât de multe părți ale vieții tale: scade productivitatea, dezechilibrează sănătatea, poate duce la apariția depresiei și a tulburărilor de somn, încât nu îți dai seama când ajunge să ocupe locul 1 în viața ta.

Citind și aplicând principiile din cartea cartea „Eliberează-te de stres” vei reduce anxietatea din viața ta și vei învăța să te pui pe primul loc. Descoperi cum să îți crești reziliența, mindsetul de succes, cum să elimini din lucrurile care te stresează și să găsești bucurie și împlinirie în lucrurile mici.  Comand-o acum și găsește-ți echilibrul chiar și în cele mai dificile perioade ale vieții!

„Specific încă de aici că această carte nu este un manual, nu este un instrument tehnic și, mai ales, nu îți garantează că vei scăpa cu totul de stresul din viața ta! Această carte este… un smoothie sănătos și revigorant, cu note de poveste și vitamine pentru suflet. Ia-ți așadar o porție de sănătate mintală, o pauză de la cotidian, timp de relaxare și hai cu mine în călătoria de la stres la bucuria de a trăi!”, spune Daniela Irimia, care este trainer de comunicare, performance coach și business partner la Vision Consulting.

Cartea „Eliberează-te de stres” te va ajuta să:

  • Descoperi și înțelegi ce este stresul și cum îl poți gestiona mai bine;
  • Afli și partea pozitivă a stresului moderat și cum ne ajută el.
  • Îți schimbi perspectiva cu privire la factorii stresori și la efectele acestora în viața ta;
  • Înveți să înțelegi și să îți asumi propria fericire;
  • Îți ajustezi comportamentul pentru a gasi echilibrul zi cu zi;
  • Regăsești bucuria de a trăi în fiecare zi;
  • Trăiești pe deplin în prezent, fara anxietate