Comarket, un SaaS de achiziții centralizate și marketplace B2B adresat industriei ospitalității românești, se extinde în domeniul resurselor umane și adaugă în lista de furnizori companii care oferă servicii de HR. Cererea pentru servicii de recrutare este în creștere în condițiile în care, potrivit Comarket, doi din trei antreprenori din industria ospitalității întâmpină probleme din cauza fluctuației de personal.

Astfel, Comarket oferă servicii de recrutare forță de muncă și leasing de personal român și străin prin intermediul partenerilor din platformă cu experiență în plasarea de personal în domeniul HoReCa.

“Ne dorim să venim în ajutorul antreprenorilor din Horeca în fiecare moment al dezvoltării afacerii. În prezent,  industria ospitalității se confruntă cu o criză profundă de personal și este clar că trebuie să oferim în marketplace și astfel de soluții. Comarket este un one stop shop pentru oricine dorește să lanseze și să-și crească un business în ospitalitate. Avem deja listate și alte tipuri de servicii, de consultanță sau meniuri digitale, iar în perioada următoare vom lista și servicii de contabilitate și juridice, plus audit financiar”, a declarat Florin Maxim, CEO și co-fondator al Comarket.

Citește mai mult:https://www.economica.net/comarket-adauga-servicii-de-hr-pentru-horeca-pe-platforma_548500.html