Consiliul Judeţean Iaşi a anunţat că pune la dispoziţia tinerilor studenţi sau proaspăt absolvenţi nouă locuri în cadrul unui program de internship la departamentele din subordine.

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, a declarat că repartizarea se va face în funcţie de studiile absolvite. „Înscrierile încep de astăzi şi se vor încheia pe 6 septembrie. Selecţia participanţilor se va realiza în două etape. Prima este cea a concursului de dosare, iar a doua va consta într-un interviu online pentru cei admişi în cadrul primei probe. Interviul este programat să se desfăşoare între 15 şi 21 septembrie”, a declarat preşedintele CJ Iaşi, Costel Alexe.

Programul de internship va avea loc în perioada 27 septembrie – 13 decembrie, iar participanţii vor fi remuneraţi, potrivit legislaţiei în vigoare.

„Consiliul Judeţean devine o instituţie deschisă, în care îmi doresc ca tinerii să îşi găsească locul, să îşi integreze vocea şi viziunea, să fie încurajaţi şi sprijiniţi să se dezvolte. Experienţa colegilor mei din Consiliul Judeţean combinată cu energia şi entuziasmul tinerilor vor fi ingredientele reuşitei profesionale şi totodată cheia dezvoltării comunităţii noastre. Îi încurajez pe studenţi şi pe tineri să aplice pentru una dintre cele nouă poziţii de internship. Timp de două luni şi jumătate vor lucra în Consiliul Judeţean, cu toate responsabilităţile şi beneficiile pe care le presupune un job adevărat – task-uri şi salariu, şi va fi o etapă foarte importantă în cariera lor”, a explicat preşedintele CJ Iaşi. AGERPRES