Premier Restaurants România, operatorul restaurantelor McDonald’s în România, continuă campania de recrutare și caută candidați pentru toate posturile, în cele mai mari orașe în care este prezent în țară. Pentru a simplifica procesul de recrutare, compania își deschide ușile oferind candidaților din Brașov și Oradea posibilitatea să se prezinte cu CV-ul direct în restaurante pentru un interviu la fața locului.

McDonald’s are o ofertă variată de joburi disponibile în Brașov și Oradea, iar veniturile medii pe care le pot câștiga viitorii angajați pornesc de la 2.400 lei net pentru Crew (lucrător comercial responsabil cu pregătirea produselor sau servirea clienților), 3.200 lei net pentru Manager Trainee și 4.200 lei net pentru un Manager.

„Dorim să le oferim candidaților un proces rapid de recrutare, vrem să-i cunoaștem și să le oferim o experiență autentică, care să exprime faptul că la McDonald’s, ospitalitatea este pe primul loc. Ne-am propus să venim în întâmpinarea viitorilor noștri colegi, să le oferim șansa să ne cunoască și să le povestim despre beneficiile și oportunitățile de care se pot bucura în echipa McDonald’s”, a declarat Monica Zdrancotă. director de resurse umane, Premier Restaurants România.

Compania are o ofertă variată de joburi disponibile la nivel național, printre care: Crew Member, responsabil cu pregătirea produselor sau servirea clienților, Barista la McCafé sau Guest Experience Leader. Cei care își doresc să parcurgă programul accelerat de pregătire pentru conducerea unui restaurant McDonald’s, pot aplica pentru poziția de Manager Trainee. Pe lângă salariu atractiv, angajații beneficiază și de tichete de masă, posibilitatea de a-și crește veniturile prin sporuri de noapte și de weekend, precum și programe de recunoaștere și loializare, împreună cu un parcurs de carieră structurat și oportunitatea de promovare rapidă.