Miercuri, 7 iunie, începând cu ora 16:00, vă invităm la o discuție despre rolul educației pentru manageri și antreprenori. Evenimentul „Educația pentru manageri și antreprenori” face parte dintr-o serie de două întâlniri online, organizate în parteneriat cu Bucharest Business School – ASE.

Invitații acestei ediții sunt: Alin Angheluță – Board Member MIB SA, Adina Crăciunescu – Managing Partner DIANA Group, Marius Andron – Operational Manager, Laboratory Division, Regina Maria.

În întâlnirea moderată de Vasile Strat – Dean Bucharest Business School (BBS), invitații ne vor vorbi despre cum contribuie educația la atingerea performanțelor profesionale, cât de importantă este învățarea continuă pentru manageri și antreprenori, cum se poate asigura un echilibru între online și offline și despre opțiunile de programe postuniversitare pentru manageri și antreprenori.

Întâlnirea va avea o durată de aproximativ 75 de minute și se va desfășura pe platforma ZOOM.

Participarea managerilor și antreprenorilor este gratuită pe bază confirmării prealabile. Pentru mai multe detalii, vă rugăm consultați invitația evenimentului, iar pentru a confirma participarea, completați formularul de înregistrare de aici.

 

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline, aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.