O mulțime de evenimente destinate profesioniștilor în HR se desfășoară în săptămâna care urmează. Alege, din selecția noastră, evenimentul sau evenimentele la care ar trebui să participi:

Ziarul Financiar organizează pe 27 martie ZF HR TRENDS 2023: „Noul angajat, noul angajator. Cum ne adaptăm la transformarea pieţei muncii”, cea de-a 17-a ediţie a evenimentului de resurse umane ce reuneşte managerii şi directorii de resurse umane din marile companii locale, trainerii, consultanţii şi headhunterii.

Best Employer Fest este un festival dedicat eforturilor interne de a atrage, de a motiva și a susține angajații și specialiștii valoroși. Evenimentul se va desfășura pe 28 martie, în format hibrid.

Tot pe 28 martie, comunitateaOSC-GlobalHRManagerse întâlnește online pentru a discuta despre legislația muncii în anul 2023 și provocările pe care le presupun reglementările privind munca hibridă.

Pregătește-te să primești insight-uri prețioase din domeniul resurselor umane în cadrul conferinței Human Capital HR, pe 29 martie, la București.

Liderii de HR se întâlnesc și pe 30 martie, la HR Club Awards, inițiativă care recunoaște profesionalismul în resurse umane, oferind cele mai înalte distincții în domeniu.

Am identificat pe www.eventsonline.ro peste 40 de evenimente de HR ce au loc în această primăvară. Dacă te abonezi la newsletter, le primești săptămânal în Inbox, în fiecare vineri dimineață.

 

***

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline, aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici.