EventsOnline.ro a realizat o selecție a evenimentelor la poți participa în zilele următoare, în funcție de domeniul tău de interes:

ARHITECTURĂ ȘI URBANISM:

Heritage & Cultural Identity – Webinar pe tema reutilizarii adaptive a clădirilor istorice. Va avea loc o serie de discuții pentru a promova, discuta, crea și prezenta arhitectura ca instrument vital pentru atingerea celor 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă a ONU până în 2030.

EDUCAȚIE:

Instrumente digitale în managementul școlar – Curs online despre utilizarea aplicației TRELLO în managementul unităților de învățământ preuniversitar, adresată directorului, directorului adjunct, coordonatorului CEAC, responsabililor de comisii, coordonatorului pentru proiecte și programe din școlile din România.

HR:

Cum să abordezi relația cu HR-ul – Workshop pentru profesioniștii HR dar și pentru profesioniștii care interacționează cu HR-ul. Se va discuta despre: – cum să construim o relație de parteneriat cu HR-ul pentru evoluție în carieră; – cum să conlucrăm cu HR-ul pentru un climat mai puțin toxic; – cum să contribuim la rezolvarea anumitor probleme organizaționale; – cum să ne poziționăm la interviu.

SĂNĂTATE:

Conferința dedicată Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Medicilor Dermatologi, Sibiu – Grup de spitale și clinici, lider în spitalizarea privată din Franța, organizează la București o conferință fizică dedicată Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Medicilor Specialiști Dermatologi din România.

ANTREPRENORIAT:

Competențe antreprenoriale – Curs dedicat exclusiv antreprenorilor, axat pe seturile de competențe de care ai nevoie, fie că te afli în faza de start-up, fie că deja ai o afacere și vrei să îi asiguri continuitatea și succesul:

JURNALISM ȘI COMUNICARE:

Şcoală de vară de jurnalism narativ şi scriitură personală – Cursul de jurnalism narativ va avea patru componente majore: Scris (exerciţii de scriere creativă, scrisul şi rescrisul poveştii personale); Citit (de la un curs la altul citim eseuri personale şi le dezbatem împreună); Craft/Tehnică (de ce şi cum funcţionează anumite structuri, începuturi, scene, ş.a.m.d.); Conversaţie (despre ce am scris, ce am citit).

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își postează gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Pe altă parte, peste 15.000 de executivi, antreprenori și specialiști accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele lor de interes.

Abonează-te gratuit aici și îți trimitem periodic un sumar al evenimentelor tale de interes!

Vrei ca evenimentul organizat sau sponsorizat de organizația ta să apară pe site? Fă-ți un cont gratuit aici și scrie-ne despre evenimentul tău!