Ce definește magnetismul unui brand de angajator? Ce „trăsături de caracter” are o companie ce o face să fie în fruntea listei de preferințe pentru potențialii angajați? De ce își apreciază oamenii angajatorii și ce le câștigă devotamentul? Cum se schimbă aceste aspecte? Ce este important în prezent și ce va fi important în viitor? Cum ne pregătim pentru noile generații de angajați? Cum atragem și păstrăm talente? Ce procese punem în spatele conceptului de „mindset matchmaking”?

Răspunsurile le vom afla în cadrul seriei de evenimente „MAGNETICO. How to attract and retain talents improving employer branding and creating meaningful HR practices”:

▪️ 13 octombrie 2022 – Iași, Palas Congres Hall

▪️ 2 noiembrie 2022 – Cluj-Napoca, Grand Hotel Italia

▪️ 17 noiembrie 2022 – Timișoara, Iulius Congress Hall

▪️ decembrie 2022 – București, Hotel Radisson Blu

***

Abonează-te la newsletterul EventsOnline.ro și vezi direct la tine în inbox cele mai importante noutăți, cursuri și evenimente, structurate pe domeniile tale de interes.

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.

Vrei să publici evenimente sau cursuri organizate de compania ta? Fă-ți un cont gratuit aici!