Webinarul GlobalHRManager – Employer Branding 100%: Cum să oferi oamenilor bucuria de a lucra în organizaţia ta este o activitate în cadrul Comunității OSC-GlobalHRManager. Participarea este GRATUITĂ pentru specialiștii din departamentele de resurse umane din companii cu diverse domenii de activitate, cu condiția pre-înregistrării prin completarea formularului de mai jos. Evenimentul se va desfășura online, pe Microsoft Teams. În cadrul întâlnirii veți avea posibilitatea de a adresa întrebări utilizând secțiunea Chat sau în timpul sesiunii Q&A.

Oameni și Companii poate declina înregistrarea la eveniment, înscrierea ca membru în comunitate și/sau abonarea la newsletter, după caz, în măsura în care rolul/funcția declarat/ă în cadrul formularului nu se află în sfera de activitate și interese vizate de Comunitatea OSC-GlobalHRManager.

După confirmarea participării dumneavoastră la evenimentul din 21 octombrie 2021, prin completarea formularului de mai jos, vom expedia pe adresa de email completată un mesaj de confirmare a înregistrării și datele de conectare. În ziua premergătoare evenimentului veți primi un reminder pe email, cu detaliile de acces la webinar, iar dacă ați completat şi numărul de telefon, un sms în ziua evenimentului. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că detaliile de acces la întîlnire nu pot fi transmise și altor persoane care nu s-au înregistrat în prealabil.

Pentru a procesa înscrierea dumneavoastră, Oameni și Companii va prelucra datele dumneavoastră personale. Aceste date pot fi dezvăluite partenerilor comunității OSC-GlobalHRManager pentru această întâlnire. Mai multe detalii despre modalitatea în care compania noastră prelucrează datele dumneavoastră puteți găsi aici.

Pentru înscrierea GRATUITĂ, vă rugăm să completați formularul de mai jos.