GlobalStep, un furnizor de servicii tehnologice pentru jocuri și produse digitale, a anunțat o extindere majoră a prezenței sale în România odată cu deschiderea unui nou birou în centrul Bucureştiului.

GlobalStep și-a lansat prezența în Bucureşti la începutul acestui an și a devenit rapid un hub stabilit pentru dezvoltarea jocurilor și asigurarea calității. Noul spațiu de birouri modern va contribui la satisfacerea cererii crescânde a clienților Europa pentru ecosistemul cuprinzător de servicii al GlobalStep, care acoperă întregul ciclu de viață al dezvoltării jocului.

Bucureştiul găzduiește o forță de muncă tehnică incredibil de talentată, o comunitate vibrantă și în creștere de jucători și dezvoltatori de jocuri, o infrastructură de internet superbă și instituții de învățământ puternice”, a spus Gagan Ahluwalia, CEO al GlobalStep. „Suntem încântați să ne continuăm expansiunea în Bucureşti și să creăm noi locuri de muncă și oportunități de carieră pe măsură ce ne continuăm traiectoria de creștere puternică în Europa.”

GlobalStep recrutează pentru o varietate de roluri, de la posturi de tester la nivel de intrare până la resurse umane și diferite roluri de management. GlobalStep va recruta pentru poziții pe măsură ce își va crește echipa Bucureşti.