Departamentul de HR reprezintă piesa fundamentală pe care se construiește viitorul unei companii. Oamenii sunt cei care inovează și creează valoare prin abilitățile și aptitudinile lor. Alegerea persoanelor potrivite pentru fiecare post în parte poate fi o adevărată provocare, mai ales în contextul actual al digitalizării accentuate, unde interviurile de angajare susținute online reprezintă o metodă tot mai utilizată. Tehnologiile oferă  soluții și instrumente diversificate pentru a gestiona, angaja și optimiza forța de muncă.

În acest context, comunitatea OSC – GlobalHRManager propune o nouă întâlnire în cadrul căreia specialiștii în resurse umane vor discuta principalele provocări în recrutarea digitală cât și soluțiile inovatoare pe care le avem la îndemână pentru a descoperi potențialul candidaților. Crina Ilie, EMEA HR Leader la Genpact, va împărtăși experiența sa și a colegilor de echipă în ce privește recrutarea online. Alături de Crina, Mihai Cepoi, CEO & fondator al Jobful, ne va oferi o soluție de recrutare prin gamification.

Întâlnirea va avea loc data de 28 septembrie, începând cu ora 16.00, pe platforma Zoom, iar participarea este gratuită pe baza înscrierii prealabile. Invitația online și agenda întâlnirii pot fi accesate aici: GlobalHRManager: provocari in recrutarea digitala, 28 septembrie, ora 16.00 – Global HR Manager.

Comunitatea OSC-HRManager este activă din 2017,  an în care Oameni și Companii a demarat un program de comunicare și interacțiuni directe cu managerii de HR din toate domeniile de activitate. Din 2021, este disponibilă platforma digitală dedicată acestei comunități, www.globalhrmanager.ro. Membrii comunității pot utiliza platforma pentru informare și documentare, dar și pentru promovarea brandurilor, companiilor și oamenilor din industrie. Comunitatea a fost dezvoltată cu sprijinul Rețelei Private de Sănătate – Regina Maria.

Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.