Ionela Sulugiuc este noul Director Național de Resurse Umane al Lidl

Lidl România o numește pe Ionela Sulugiuc în Consiliul de Conducere al companiei, ca Director Național de Resurse Umane. Din această poziție, ea coordonează întreaga activitate de resurse umane a Lidl România, companie cu o echipă formată din peste 10.500 de membri la nivelul întregii țări.

Cu o experiență de peste 14 ani în domeniul resurselor umane, Ionela Sulugiuc s-a alăturat echipei Lidl România în 2020, în calitate de HR Business Partner Regional. Timp de aproape trei ani în care a ocupat acest rol, Ionela a contribuit, alături de echipele de resurse umane din întreaga țară pe care le coordona, la reorganizarea activităților administrative și de resurse umane, și ulterior la dezvoltarea acestora cu noi roluri și noi atribuții, integrând în strategia companiei funcția de HR ca partener de business. Mai mult, Ionela a inițiat implementarea conceptului strategic de HR Business Partner la nivelul tuturor celor șase sedii regionale Lidl România.

De la începutul acestui an, Ionela și-a continuat misiunea de a contribui la dezvoltarea strategică a proceselor și programelor de resurse umane la nivelul întregii companii, ocupând funcția de Director Resurse Umane Național interimar. Iar de la 1 mai 2023, Ionela Sulugiuc își continuă cariera în funcția de Director Național de Resurse Umane și membru al Consiliului de Conducere Lidl România.