SII România, companie multinațională specializată în servicii și soluții IT, a încheiat anul fiscal 2020 (aprilie 2020 – martie 2021) cu o cifră de afaceri de peste 57 milioane de lei, înregistrând o creștere brută totală de 16%. Pentru anul curent, reprezentanții filialei locale estimează o creștere de circa 20% a cifrei de afaceri și au în plan recrutarea a peste 150 de ingineri.

„Pentru a contracara efectele pandemiei, am definit un set de măsuri luând în calcul aspectele esențiale ale businessului nostru: echipa, partenerii și evoluția financiară a companiei. Astfel, am îmbunătățit pachetul de beneficii oferit colegilor și am facilitat și promovat modul de lucru Work-From-Home. Pentru partenerii noștri am menținut prețul serviciilor, am flexibilizat temporar termenele de plată și am crescut nivelul serviciilor de suport acordate în procesul acestora de digitalizare. Datorită eficienței dovedite, vom aplica în continuare aceste măsuri, cu diferite niveluri de intensitate”, a declarat Manel Ballesteros, CEO SII România.

În prezent, echipa SII România este formată din peste 300 ingineri software, cu un nivel ridicat de expertiză în mai mult de 40 de tehnologii, cărora li se alătură o echipă de management și business suport. SII România operează pe două divizii – inginerie și digital – iar tehnologiile utilizate în majoritatea proiectelor sunt Java, .Net, PHP, C#, C++, ASP.NET, Python, SQL și altele.