London Stock Exchange Group Romania (LSEG) anunţă mărirea echipei locale cu 100 de noi specialişti pentru o varietate de tehnologii şi servicii bazate pe date, care deservesc cele trei divizii ale companiei: Data & Analytics, Capital Markets şi Post Trade.

Potrivit unui comunicat al companiei, anunţul vine în contextul în care echipa LSEG România se apropie de 400 de persoane care acoperă o gamă largă de tehnologii, servicii web, cercetare, dezvoltare şi funcţii corporate în Bucureşti.

„Suntem bucuroşi că ni se vor alătura 100 de colegi în centrul de tehnologie din Bucureşti. Credem cu tărie că impactul hub-ului local asupra pieţelor financiare globale este o oportunitate excelentă pentru profesioniştii din industria tehnologiei. Odată cu creşterea accelerată a centrului din Bucureşti, le vom oferi colegilor noştri oportunităţi semnificative de dezvoltare a carierei şi creştere profesională”, a declarat Andreea Stănescu, director general LSEG Romania.

London Stock Exchange Group are sediul central în Regatul Unit, cu operaţiuni semnificative în 70 de ţări din EMEA, America de Nord, America Latină şi Asia Pacific. În prezent, LSEG numără 25.000 de angajaţi la nivel global, mai mult de jumătate situându-se în Asia Pacific. AGERPRES