Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline.ro a făcut o selecție a celor mai importante:

ARHITECTURĂ ȘI URBANISM

Conferința INNOMINCU 2022: Zilele cercetării în UAUIM – Evenimentul se adresează cadrelor didactice, cercetătorilor, doctoranzilor, studenților și profesioniștilor din domeniile arhitecturii, urbanismului, peisagisticii, arhitecturii de interior, construcțiilor, medicină, precum și tuturor celor interesați de tematicile conferinței. Secțiunile conferinței sunt: Sănătatea orașelor | Arhitectură sănătoasă | Designul de interior al spațiilor sănătoase.

MARKETING

Marketing Materclass – Pentru toți cei care vor să își îmbunătățească activitatea de marketing și să învețe cum se trasează firul roșu de la strategie la execuție, pachetul Marketing Masterclass de 3 cursuri de o zi, vine în ajutor. La sfârșitul celor 3 sesiuni, vei rămâne cu o hartă mentală foarte clară despre ce înseamnă o strategie de marketing și cum susține ea afacerea, despre cum se împletește cu strategia de branding și mai apoi cum ajunge implementată prin comunicare și promovare și cum se măsoară rezultatele.

RESURSE UMANE

Îmi construiesc starea de bine – Program care se adresează segmentului corporate. Participanții vor fi învățați cum să aibă un rol activ în construirea și menținerea propriei stări de bine.

ADMINISTRAȚIE PUBLICĂ

Criza procesului legislativ și a calității legii în România – stat de drept, democratic și social, membru al UE – Conferință organizată de Facultatea de Drept și Științe Administrative a Universității „Ovidius” din Constanța și Secția de drept internațional și drept comparat a Academiei de Științe Juridice din România în colaborare cu ELSA Constanța.

MEDICAL

Al 33-lea Congres al Societății Române de Radioterapie și Oncologie Medicală și al Societății Române de Radioterapie – Congresul va avea tema “Inovație și Multidisciplinaritate în Tratamentul Cancerului” și va avea loc în în format hibrid.

DIGITALZAREA INDUSTRIEI

Info Day: Oportunități de finanțare pentru digitalizarea industriei – Sesiune de informare dedicată oportunităților de finanțare prin programe europene pentru digitalizarea industriei. Evenimentul se adresează firmelor din industrie precum și furnizorilor de soluții digitale, creative și de tehnologie avansată.

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline, aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit aici.