Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline a pregătit o selecție a celor mai importante:

HR

Provocările anului 2023: Ambiguitatea Economică și Retenția Talentelor în Organizație este tema primei întâlniri din acest an a comunității OSC – GlobalHRManager.

OPORTUNITĂȚI DE AFACERI BILATERALE

Camera de Comerț Italiano-Română prezință prima ediție a The Italian Magazine pe 2 februarie la București. Mai multe despre eveniment și participare, aici.

FISCALITATE

Inspecția Fiscală în Era Digitală-Proceduri Noi, Mentalități Noi, Aceleași Răspunderi? este tema primei întâlniri a comunității OSC–Management Financiar. Principalele teme de discuție se vor concentra în jurul inspecției fiscale în era digitală și a măsurii în care noile proceduri și mentalități din domeniu presupun aceleași răspunderi.

LEGISLAȚIE

Timp de o săptămână, alătură-te, la Maratonul de legislație, unor discuții antrenante cu specialiștii noștri în fiscalitate și dreptul muncii pentru a-ți răspunde la toate întrebările și preocupările legislative ce vizează subiecte de interes pentru specialiștii în HR.

EMPLOYER BRANDING

Workshop de Employer Branding: Metoda 5D este destinat cu precădere practicienilor și profesioniștilor din HR și Marketing care asigură managementul brandului de angajator și al resursei umane în organizații. Se desfășoară offline la București și Cluj.

LEADERSHIP

Felix Tătaru, unul dintre cei mai cunoscuți oameni din publicitatea românească, susține un workshop de leadership pe 2 februarie, la Cluj.

#TALKS168 Anomaly Detection & Traveling Devs se adresează pasionaților de algoritmi și nu numai.

GDPR

Virtual Romania KnowledgeNet se focusează pe intersecția regulamentelor GDPR cu diversele legi introduse în ultimii doi ani în Europa.

DENUNȚĂRI

Legea română privind denunțările, intrată în vigoare la 22 decembrie, va fi analizată într-un webinar organizat de NOERR împreună cu BEROCC – Camera de Comerț Belgia Luxemburg România Moldova.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.