Beneficiile acordate de angajatori reprezinta o componenta importanta a intregului pachet salarial oferit si nu de putine ori pot face diferenta in fata candidatilor, care sunt din ce in ce mai atenti la tipurile de beneficii la care ar putea avea acces atunci cand decid sa faca o schimbare in cariera.

1. Cum arata topul beneficiilor acordate de angajatori?
Pachetele de beneficii pentru angajati s-au diversificat foarte mult in ultimii ani, concomitent cu evolutia si schimbarile din interiorul companiilor, dar si cu nevoile angajatilor, atat pe plan personal cat si de crestere profesionala. In continuare, cele mai frecvente beneficii oferite de angajatori raman cele clasice precum tichetele de masa, abonamentele medicale sau asigurarile de viata, decontarea transportului, diversele prime si bonusuri financiare acordate in functie de performanta, primele de sarbatori, voucherele cadou sau accesul la cursuri de dezvoltare profesionala, precum si bonusurile de recomandare sau sporurile de limba.
2. Ce iau in considerare companiile atunci cand construiesc pachetele de beneficii?
Construirea unui pachet cat mai atractiv de beneficii ar trebui sa se numere printre prioritatile oricarei companii interesate sa isi motiveze angajatii. Un pachet sanatos de beneficii ar trebui sa tina cont in primul rand de profilul si nevoile angajatilor, ce anume i-ar putea motiva, dar si de oferta existenta in piata.

Citește mai mult: agendaconstructiilor.ro