Domeniul resurselor umane este în continuă schimbare și adaptare la tendințele care ne influențează activitățile. În ultimii ani, provocările care au afectat întreaga lume, de la pandemie la instabilitatea geo-politică, și-au pus amprenta și în ce privește modul în care muncim. Fie că vorbim de digitalizare în tot mai multe sectoare de activitate, muncă hibrid sau de acasă, inteligență artificială – toate fac parte din noul normal.

În acest context, continuând demersul de consultare a membrilor comunității OSC-GlobalHRManager, am lansat o nouă întrebare: Care sunt instrumentele de informare pe care le folosiți în activitatea profesională? Participați la evenimente? Citiți articole de specialitate sau cărți? Vă luați informațiile din social media? Puteți răspunde până la finalul zilei de joi, 19 octombrie, pe pagina de LinkedIn a comunității.

Dacă vreți să aflați care e provocarea pe care v-o propunem vineri, 20 octombrie, sau care din variantele de la întrebarea săptămânii au avut cele mai multe voturi, vă invităm să ne urmăriți pe LinkedIn.