Beneficiile extrasalariale acordate de angajatorii români în 2022 sunt de mai multe feluri şi, în general, reprezintă  o componentă esențială în oferta pe care orice companie o propune salariaților săi.

Alegerea modului de acordare a beneficiilor extrasalariale a fost,  vreme îndelungată, decizia exclusivă a angajatorului. Angajatorii înțeleg că fiecare angajat este unic și au început să se orienteaze și către soluții moderne și flexibile de acordare a beneficiilor extrasalariale. O astfel de soluție este platforma Up MultiBeneficii, care oferă fiecarui angajat posibilitatea de a opta pentru beneficii extrasalariale personalizate, adaptate nevoilor și dorințelor sale, păstrând, în același timp, avantajele pentru angajatori.

Platforma de beneficii extrasalariale flexibile

Up MultiBeneficii este o platformă care oferă flexibilitate și usurință în administrarea beneficiilor extrasalariale. Compania are posibilitatea de a defini lista de beneficii flexibile pe care o pune la dispoziția salariaților și bugetul de beneficii acordat acestora. Angajaţii îşi pot repartiza singuri sumele alocate pentru diversele tipuri de beneficii, precum carduri de masă, carduri cadou, carduri culturale, carduri de vacanţă, abonamente medicale, carduri carburant, pensii private etc. În funcție de bugetul disponibil, salariatul poate să-și aleagă unul sau mai multe beneficii. Beneficiile pot avea recurență lunară, așa cum este cazul tichetelor de masă sau abonamentelor de sănătate, dar există și posibilitatea de a acumula bugetul pe mai multe luni pentru a-și alege beneficii de valoare mai mare, cum ar fi cursuri profesionale sau vacanțe.

 

Avantajele Up MultiBeneficii

Pentru angajatori:

  • Logistică simplificată de acordare a beneficiilor pentru departamentul de HR;
  • Flux simplu, automatizat de centralizare şi comandă de beneficii, indiferent de numărul de salariaţi;
  • Avantaje fiscale pentru produsele cu deductibilități, precum tichetele de valoare (tichete de masă, tichete cadou, tichete culturale sau vouchere de vacanță);
  • Administrare uşoară a facturilor;
  • Rapoarte personalizate, emise direct din platformă;
  • Consiliere oferită de consultanți dedicați.

Pentru angajaţi:

  • Acces securizat pe baza de invitație;
  • Flexibilitate în alegerea beneficiilor extrasalariale;
  • Rețea extinsă de parteneri și oferte;
  • Oferte exclusive de la partenerii Up România.

 

Cere un demo live

Orice angajator român interesat de soluții moderne și flexibile pentru angajații săi are posibilitatea de a solicita, în mod gratuit, un demo live al platformei Up MultiBeneficii.

Grija pentru angajați este un aspect esențial pentru companiile care își doresc echipe motivate și productive. Un bun diferențiator poate fi oferirea unui pachet de beneficii flexibile și accesul la o platformă modernă din care salariații își pot alege direct ce îi interesează, ținând cont de propriile nevoi.

Descoperă Up MultiBeneficii accesând pagina: https://upromania.ro/companii/up-multibeneficii/ sau solicită consultanță dedicată la info@upromania.ro