Compania Wizz Air își continuă campania de recrutare de personal în Europa, inclusiv în România, și urmărește să angajeze mai mulți însoțitori de zbor și piloți în cadrul bazelor din rețeaua sa. Unsprezece evenimente de recrutare vor avea loc doar în România în lunile februarie și martie pentru candidații aspiranți.

Ca parte a efortului de recrutare a însoțitorilor de zbor, compania aeriană va găzdui o serie de evenimente pe parcursul următoarelor două luni. Acestea vor avea loc în Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Bacău și Craiova, oferind însoțitorilor de zbor aspiranți șansa de a descoperi mai multe despre Wizz Air și de a aplica în aceeași zi pentru o poziție vacantă în echipa companiei aeriene. Astfel, candidații sunt așteptați să ajungă punctuali la ora 9:00, cu un CV actualizat, și să fie pregătiți de o zi plină cu activități, inclusiv o prezentare personală, jocuri de rol situaționale, exerciții de grup și un interviu individual.

Wizz Air încurajează înscrierile însoțitorilor de zbor experimentați, precum și pe cele ale doritorilor fără experiență. Însoțitorii de zbor ce se alătură echipei Wizz Air se pot aștepta la salarii competitive, instruirea specifică unui lider în industrie, oferirea unui salariu în timpul perioadei inițiale de instruire, uniformă gratuită, bilete nelimitate pentru angajați, un număr de bilete gratuite și reduceri pentru prieteni și familie, dar și un program lunar de lucru anunțat în fiecare lună.

Însoțitorii de zbor vor lucra într-un mediu prietenos și multicultural, având acces la o varietate de oportunități interesante de a progresa în carieră în cadrul Wizz Air, care este prezentă acum în peste 50 de țări.

Eforturile de recrutare ale Wizz Air în România vin în contextul unei perioade de expansiune continuă a companiei aeriene, care oferă în acest moment o varietate de rute către destinații din toată Europa de pe aeroporturile din țară. De la intrarea sa pe piața din România în 2006, Wizz Air a oferit rute către destinații populare și neexploatate pentru pasagerii români, creând locuri de muncă, stimulând economia locală și sporind conectivitatea în regiune.

În același timp, Wizz Air recrutează noi piloți, care vor avea oportunitatea de a opera flota modernă, nouă și sustenabilă a companiei aeriene, formată din aeronave Airbus A320 și A321 și aflată în continuă creștere. Compania aeriană întâmpină înscrierile venite din partea comandanților și prim-ofițerilor experimentați, precum și din partea celor fără nicio experiență de zbor. Candidații interesați pot aplica online aici: https://careers.wizzair.com/go/Pilot-Jobs/5258601/.

„Ultimii doi ani au reprezentat o perioadă atractivă de expansiune pentru Wizz Air și suntem încântați să ne mărim echipa de însoțitori de zbor în toată rețeaua noastră, în contextul în care capacitatea și cererea continuă să crească înaintea sezonului estival. Indiferent de experiență, suntem hotărâți să oferim însoțitorilor noștri de zbor o direcție clară în carieră și oportunități pentru dezvoltare, precum și programe de lucru care să sprijine echilibrul între viața profesională și cea personală. Așteptăm cu nerăbdare să îi întâlnim pe însoțitorii de zbor aspiranți în cadrul evenimentelor de recrutare din România și restul Europei, pentru a descoperi mai multe despre oportunitățile atractive pe care le oferim. Dacă vrei să-ți faci prieteni noi, să călătorești în locuri noi și să te aventurezi într-o nouă provocare, nu ezita să te înscrii chiar astăzi!”, a declarat Andras Rado, Senior Cabin Crew Recruitment Manager la Wizz Air.