Un sfert dintre români consideră că munca s-a schimbat semnificativ în ultimii doi ani. Majoritatea am devenit familiarizați cu termeni noi precum conferințe virtuale, sharepoint și work from home. Forța de muncă în România a devenit din ce în ce mai sofisticată, iar angajații români caută organizații care să le ofere inclusiv satisfacții non materiale. În condițiile în care 1 din 2 angajați spune că și-a căutat un loc de muncă în ultimele 12 luni, iar 55% nu au fost susținuți de companii în context pandemic, este cazul ca angajatorii să ia în calcul nevoile salariaților pentru loializarea acestora. 40% dintre români spun că beneficiile extrasalariale îi motivează la locul de muncă și doar 1 din 10 angajați a primit noi beneficii extrasalariale în context pandemic, arată Barometrul Up4Work desfășurat de Up Romania în iunie 2021.

Beneficii extrasalariale prin soluțiile Up România

Angajații români pun tot mai mult accent pe o viață personală sănătoasă. Prin dezvoltarea portofoliului de servicii Up România, ne-am propus în primul rând să creăm condiții pentru ca salariații să atingă un mai bun echilibru al vieții. Soluțiile Up Romania sunt potrivite pentru îmbunătățirea vieții românilor, promovând o nutriție sănătoasă, consum responsabil sau accesul la cultură. După pandemie, prin produsele Up Dejun, Up Cadou, Up Vacanță sau Up Cultură i-am încurajat pe utilizatorii noștri să susțină industriile atât de necesare pentru bunul mers al economiei. Astfel, românii și-au redobândit puterea de cumpărare.

Astăzi, piața muncii este tot mai influențată de Generația Z, tinerii născuți după 1990. Fiecare generație de tineri care intră în piața muncii schimbă ecosistemul, forțându-i pe angajatori să se adapteze nevoilor și cerințelor lor. Tinerii de astăzi sunt obișnuiți să-și personalizeze fiecare parte a vieții – de la activitățile de timp liber până la cariera profesională sau aplicațiile din telefon. Pornind de la aceste date, a fost creată platforma Up MultiBeneficii – o soluție complet digitală prin care companiile pot oferi angajaților beneficii extrasalariale flexibile. Prin Up MultiBeneficii, fiecare angajat își poate diversifica de la o lună la alta beneficiile, în funcție de nevoile sale, în limita unui buget alocat de către angajator în cadrul platformei. În același timp, departamentul de HR dispune de o logistică simplificată a acordării beneficiilor și acces facil la raportul lunar sau anual pentru fiecare angajat.

Optimizarea costurilor

Toate soluțiile dezvoltate de Up România au, de asemenea, ca scop, fluidizarea proceselor interne și reducerea costurilor pentru companii. Up Achizitți, soluția dedicată IMM-urilor din România, este soluția digitală ideală pentru un business fără griji. Platforma up-achizitii.ro propune un acces simplu și rapid la produsele și serviciile de care orice business are nevoie, într-un singur loc, la prețuri avantajoase. Astăzi, peste 2.500 de IMM-uri beneficiază lunar de ofertele Up Achiziții.

Un calcul simplu arată că o companie poate economisi anual peste 100.000 de lei, dacă alege să contracteze o serie de servicii prin platforma Up Achiziții, precum cele de curierat, cardul carburant, apă pentru birou sau servicii de papetărie și birotică. Pe lângă prețurile avantajoase, Up Achiziții aduce un plus de rapiditate: totul se întâmplă direct în platforma online, iar comanda se face rapid, comod și în condiții de siguranță. Odată făcută comanda, platforma este responsabilă să distribuie comenzile către fiecare furnizor, iar aceștia, la rândul lor, se ocupă de livrarea comenzii.

De la cei aproape 25 de furnizori, pe platformă, IMM-urile mai pot achiziționa servicii de consultanță juridică, semnătura electronică, dar și servicii de web design sau promovare în mediul digital. OMV Petrom, Cumpăna, Regina Maria, Lecom, Keez, DPD România sau EAP România se numără printre furnizorii platformei Up Achiziții. Lista completă poate fi consultată pe www.up-achizitii.ro, pentru a începe să faci cumpărături pentru afacerea ta, economisind timp și bani.

Accesați upromania.ro pentru mai multe informații despre beneficii extrasalariale și soluții de creștere a business-ului.