Târgul de Cariere, după două ediții organizate exclusiv online, revine la Brașov cu entuziasm și noutăți pentru candidați, în perioada 1-2 octombrie 2021, la Coresi Shopping Resort. 

Dacă nu ai reușit să obții încă locul de muncă la care visezi, sau un job care să-ți ofere împlinire profesională, atunci trebuie să știi că toamna anului 2021 e promițătoare, pentru că Târgul de Cariere lansează la Brașov a 30-a ediție a evenimentelor de recrutare și employer branding.

În 1 și 2 octombrie, la Coresi Shopping Resort – Piața cu Copaci, de la 10:00 la 18:00, organizatorii vor pune în legătură cele mai active companii și peste o sută de locuri de muncă cu toți cei care sunt în căutare de joburi și de metode care să le îmbogățească orizonturile profesionale.

Târgul de Cariere, în continuarea celor 15 ani de evenimente, din care două ediții organizate exclusiv online, revine la Brașov cu entuziasm și noutăți pentru candidați. În acest sezon, organizatorii mizează pe sporirea interacțiunii dintre angajat și angajatori prin combinarea evenimentelor offline cu cele din online.

La evenimentul din 1-2 octombrie, companii din mai multe industrii precum automotive, BPO, producție, retail, bancar, IT, dar și altele, așteaptă să cunoască abilităţile şi competenţele tinerilor aflați la început de carieră, cât și ale specialiștilor sau candidaților din categoria de vârstă 45+.

Cea mai activă companie participantă la Târgul de Cariere este Vitesco Technologies care oferă peste 18 oportunități de angajare interesante celor pasionați de tehnologii inovatoare pentru toate tipurile de vehicule, cu focus pe cele hibride și electrice, și își susține angajații pe parcursul călătoriei cu programe de dezvoltare.

Alte domenii care vor putea fi abordate la eveniment sunt cele de inginerie, programare, economic, bancar, contabilitate, operațiuni tehnice, mentenanță, administrativ, confecții metalice, metalurgie, vânzări, relații și suport clienți. Se caută manageri, coordonatori de echipă, lăcătuși, reglori, frezori, sudori, operatori de producție, mecanici, ingineri, electricieni, tehnicieni dar și alți specialiști. Și vorbitorii de limbi străine; engleză; germană; franceză; italiană; spaniolă și suedeză, au mare căutare la Târgul de Cariere.

Și pentru că apetitul pentru joburile remote este în creștere, nu vor lipsi nici ele din portofoliul companiilor. Posturile disponibile se adresează atât persoanelor cu studii superioare și cu experiență, cât și celor interesați de entry level. Paleta largă de opțiuni este completată, ca în fiecare an, de programe de internship. Astfel, cei care sunt în căutarea internshipului perfect, au toate șansele să-l găsească la Târgul de Cariere.

Aplicarea la un job, în eveniment, este simplificată de aplicația Android/Apple Store – eJobs. Prin intermediul aplicației este introdus CV-ul electronic, care scurtează timpul necesar aplicării la doar câteva secunde. Participanții doar trebuie să-și descarce aplicația pe telefon și să acceseze din meniu contul meu unde vor găsi opțiunea ”generează QR code – Târgul de Cariere”. Qr code-ul respectiv va fi scanat de către angajatori pentru a înregistra candidații interesați de joburile oferite.

Organizatorii sunt pregătiți să își desfășoare activitatea respectând normele de siguranță care vor fi în vigoare la data evenimentului. Accesul se va face numai în baza Certificatului Verde, care atestă vaccinarea, testarea negativă sau trecerea prin boală în perioada cuprinsă între ziua 15 și ziua 180 de la data confirmării acesteia. Se va monitoriza atât numărul intrărilor și ieșirilor de la eveniment, cât și temperatura participanților la intrare. Purtarea măștii de protecție va fi obligatorie pe toată durata petrecută în spațiul evenimentului.