Unilever South Central Europe anunță numirea Alinei Robescu în rolul de HR Lead, începând cu 1 martie. Din acest rol, Alina se alătură echipei de conducere a USCE și va coordona strategiile de resurse umane pentru Unilever în regiunea Europei Centrale și de Sud. Alina Robescu preia rolul de HR Lead de la Marinela Bărbulescu, numită la finalul anului trecut HR Director Supply Chain Eastern Europe.

Alina se alătură echipei Unilever după 16 ani petrecuți în sectorul bancar. În cel mai recent rol a coordonat echipa de HR Business Partners pentru UniCredit Bank Romania.

„Este o onoare pentru mine să mă alătur echipei Unilever SCE ca HR Lead. Este un capitol nou în cariera mea – după 16 ani în banking am schimbat sectorul de activitate și am parte de un început inedit, într-un context care nu ne permite încă apropierea de colegi, de care are nevoie un om de HR în activitățile pe care le desfășoară. Însă am simțit încă de la început deschiderea și pregătirea echipei Unilever și sunt nerăbdătoare să cunosc colegii și proiectele din South Central Europe. 2021 va fi cu siguranță un an provocator și mă bucur să încep acest nou capitol alături de o echipă bine pregătită și puternică”, a declarat Alina Robescu, HR Lead Unilever South Central Europe.

Începând cu 1 martie, Alina Robescu va coordona activitățile de resurse umane din Unilever South Central Europe, regiune care reunește echipele Unilever din România, Bulgaria, Serbia, Muntenegru și Republica Moldova. În prezent Unilever South Central Europe are peste 1.700 de angajați.