Ambasada Republicii Coreea în România a început recrutarea omului potrivit pentru postul de asistent executiv şi editor. Candidaţii care cunosc foarte bine limba engleză, au solide abilităţi de comunicare şi de organizare, şi au studii superioare sunt eligibili pentru poziţia deschisă la ambasadă. Salariile oferite pentru acest post încep de la 700 de dolari (peste 3.000 de lei) net lunar, conform anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Ambasada Republicii Coreea în România (Coreea de Sud) caută omul potrivit pentru postul de asistent executiv (personal) pentru ambasadorul Coreei în ţara noastră şi de editor.

Printre atribuţiile candidatului care urmează să fie ales pentru postul de asistent executiv şi editor la ambasada Coreei în ţara noastră se numără gestionarea agendei ambasadorului, organizarea întâlnirilor şi a călătoriilor acestuia, pregătirea corespondenţei pentru ambasador şi pentru alţi diplomaţi din ambasadă. De asemenea, candidatul ales pentru acest post va contribui la organizarea evenimentelor ambasadei. În calitate de editor, candidatul ales va pregăti, în limba engleză, corepondenţa, declaraţiile, discursurile ambasadei.

Citește mai mult: economica.net