Telekom Romania Mobile Communications S.A. anunță numirea Anei-Maria Sperneac în funcția de Director Resurse Umane al companiei. Ana-Maria Sperneac are o experiență de peste 14 ani în managementul resurselor umane și în parteneriatul HR-Business, dobândită în companii globale de servicii de IT&C.

Cea mai mare parte a expertizei Anei-Maria este concentrată pe proiecte de tranziție, transformare culturală, definire și implementare de procese și soluții HR menite să susțină atingerea obiectivelor strategice de business.

”Ana-Maria Sperneac are o experiență vastă în domeniul resurselor umane din sectorul IT&C. Experiența ei va contribui semnificativ la accelerarea transformării proceselor cross-funcționale, menită a susține #NewTelekomMobile – Mobil așa cum vrei. Simplu și corect”, a declarat Florina Tănase, Director Executiv Resurse Umane, Juridic si Afaceri Externe.

”Sunt încântată că m-am alăturat companiei Telekom Romania Mobile. Vin cu entuziasm și energie și, în egală măsură, motivată de provocările unui proiect de reinventare și dezvoltare. Știu că împreună cu echipa mea putem dezvolta parteneriatul cu businessul, putem crește brandul de angajator al Telekom Romania Mobile și vreau să contribuim activ la atingerea obectivelor de business #HumanContribution”, a adăugat Ana-Maria Sperneac.