Tot mai mulți angajați din industria IT pun preț pe beneficiile non-financiare care îmbunătățesc calitatea vieții și care oferă un echilibru între carieră și viața personală, arată un studiu realizat de Verifone România în 2021. Conform cercetării, 80% dintre candidați solicită detalii legate de beneficii încă din faza primului interviu.

Pe lângă criteriile generale luate în considerare până acum de către candidați – precum oportunitățile de învățare și dezvoltare, compensațiile și beneficiile sau stabilitatea organizațională – în topul preferințelor viitorilor angajați sunt incluse tot mai des aspecte precum investițiile organizației în programe de well-being sau flexibilitatea oferită în privința programului de muncă.

Conform studiului Verifone, 69% dintre candidați doresc să afle ce investiții face organizația în programe dedicate de well-being. 80% dintre persoanele intervievate sunt interesate de programul de lucru, în timp ce 85% pun întrebări specifice despre tehnologiile cu care vor lucra. 65% dintre candidați doresc informații despre programele de training și dezvoltare personală.

Citește mai mult: wall-street.ro