Clinica Dentară Victoria a lansat în luna decembrie comunitatea O dantură sănătoasă, o familie frumoasă, dedicată pacienților activi ai clinicii, dar și celor interesați de menținerea sau îmbunătățirea sănătății orale a întregii familii. 

Una dintre componentele importante ale programului este cea educațională, iar, în acest context, au fost organizate Dezbaterile profesionale digitale Importanța sănătății orale a copiilor și adolescenților,  în cadrul cărora au fost lansate etapele  Concursulului școlar O dantură sănătoasă, o familie frumoasă, adresate unităților de învățământ preuniversitar și preșcolar din județele Olt și Argeș. 

Invităm școlile din Olt și Argeș să participe la această competiție prin înscrierea de proiecte realizate de elevi, individual sau în grupuri, pe teme legate de sănătatea orală!! Tipuri de proiecte care pot fi înscrise: desene, picturi, fotografii, postere, prezentări grafice,  modelaje ori clipuri video.  

Proiectele vor fi jurizate de specialiști în educație și medicină dentară, iar premiile vor fi acordate atât elevilor participanți, cât și profesorilor coordonatori și școlilor. 

Termenul limită până la care se pot înscrie proiectele pentru județul Olt este 1 mai, iar pentru județul Argeș, proiectele se pot transmite până la data de 15 mai! 

Lucrările pot fi trimise de către profesorii coordonatori la adresele ramona.topala@oamenisicompanii.ro, ori alina.alexandru@oamenisicompanii.ro. 

Unitățile de învățământ din județul Olt interesate să participe la concurs, pot regăsi informații AICI. 

Unitățile de învățământ  din județul Argeș interesate să participe la concurs, pot regăsi informații AICI. 

De asemenea, cei interesați pot primi informații suplimentare, la cerere, prin transmiterea unui email către alina.alexandru@oamenisicompanii.ro. 

______________ 

Înscrierea în comunitate este gratuită! 

Comunitatea O dantură sănătoasă, o familie frumoasă este lansată de Clinica Dentară Victoria. Orice persoană care dorește să beneficieze de servicii stomatologice de calitate poate deveni membru al comunității, prin simpla completare a unui formular de înregistrare. Înscrierea este gratuită, iar membrii beneficiază de promoții, oferte speciale și reduceri pentru procedurile și tratamentele realizate în cadrul clinicii. Așa cum arată și denumirea, programele comunității sunt centrate pe sănătatea familiei și vor exista  oferte speciale pentru fiecare categorie de membri – copii, părinți sau seniori -, vor fi organizate tombole sau concursuri cu premii și vor fi oferite diverse cadouri în cadrul vizitelor efectuate în Clinicile Victoria. 

Organizațiile care doresc să ofere angajaților (membrilor) și familiilor acestora acces la programele de mai sus, pot deveni gratuit Parteneri ai Comunității O dantură sănătoasă, o familie frumoasă.