La aceste întrebări vor răspunde marți, 16 mai, invitații la dezbaterea comunității GlobalHRManager: Nevenca Doca – HR Senior Executive Human Resources Director la Banca Transilvania, Georgiana Andrei – Corporate Sales Director la Regina Maria și Victor Toriani Psihoterapeut / Psiholog clinician și organizațional & Trainer.

Cei trei invitați vor discuta, alături de Ioana Marcu – Executive Coach, despre modul în care a evoluat noțiunea de wellbeing, atât din perspectiva specialiștilor de resurse umane, dar și a angajaților, precum și despre măsura în care cultura organizațională poate influența și încuraja o anume atitudine în rândul tuturor angajaților.

Întâlnirea va avea o durată de aproximativ 90 de minute și se va desfășura pe platforma ZOOM.

Participarea specialiștilor din domeniul resurselor umane este gratuită pe baza confirmării prealabile. Pentru mai multe detalii, vă rugăm consultați invitația evenimentului, iar pentru a confirma participarea, completați formularul de înregistrare de aici.

Comunitatea OSC-GlobalHRManager este administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.