Producătorul de software Cognizant Softvision a anunţat că vrea să angajeze 500 de oameni în echipa din România, până la sfârșitul anului 2021. Poziţiile disponibile vizează în special Java, Web (JavaScript, React.js, Node.js, etc) DevOps, Big Data, QA Automation, .NET. De la începutul anului, angajaţii Cognizant Softvision pot munci de oriunde din ţara noastră.

Cognizant Softvision a angajat deja peste 500 de oameni în prima jumătate a anului 2021, după ce la începutul acestui an a anunţat că le permite angajaţilor să lucreze de oriunde din România.

Pornind de la aceste premise, compania speră ca în acest an să-şi sporească numărului angajaţilor din ţara noastră cu circa 50% faţă de nivelul anului 2020.

„Continuăm să ne concentrăm pe calitate, nu pe cantitate, în tot ceea ce facem. Aceasta include angajarea unor experți care doresc să facă parte din ceva special și să asigure livrarea de produse la cele mai înalte standarde de calitate pentru clienții noștri. Am muncit enorm la crearea unei culturi bogate și diverse și a unor valori care să ofere angajaților și candidaților noștri o experiență deosebită de lucru, și flexibilitate, unde să își poată defini și dezvolta cariera și pasiunea pentru tehnologie. Echipele noastre de delivery, comunitățile tehnice și echipa HR au făcut o treabă fenomenală, aducând în Cognizant Softvision oameni noi, talentați, parteneriate și proiecte deopotrivă, și așteptăm cu nerăbdare să continuăm acest trend pe tot parcursul anului și în 2022”, spune Mihai Constandiș, Country Manager Romania and Head of Eastern Europe Studios la Cognizant Softvision.

Cognizant Softvision e prezentă în România cu birouri în București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Baia Mare.