Marți, 4 iulie, comunitatea OSC-GlobalHRManager va discuta, în cadrul întâlnirii profesionale, despre recompensarea angajaților și care sunt așteptările și tendințele în acest domeniu. Aida Chivu, Human Resources Director la Up România, va fi invitata Ioanei Marcu și va împărtăși audienței din experiența ei, dar și din practica pe care o întâlnește la Up. Aida are o experiență de peste 20 de ani în domeniul resurselor umane și a implementat de-a lungul anilor proiecte de recrutare, training, coaching, teambuilding sau evaluarea performanțelor, oferind soluții customizate organizațiilor în funcție de specificul acestora și al echipelor.

Dezbaterea va avea o durată de aproximativ 70 de minute, iar accesul la întâlnire este gratuit pentru specialiștii din departamentele de resurse umane. Mai multe detalii despre subiectele pe care le vom dezbate sunt disponibile în invitația electronică de aici, iar pentru a confirma participarea, vă rugăm să completați formularul de înregistrare.

Comunitatea OSC-GlobalHRManager este administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.