Pe 7 martie, de la ora 16.00, comunitatea OSC-GlobalHRManager abordează o temă extrem de importantă: Sănătatea psiho-emoțională a angajaților.

Invitatele ediției sunt Oana Nicolau, Psihoterapeut și Co-fondator al Rețelei de clinici Oana Nicolau, Irina Mînzală, Human Resources Director România & Republica Moldova la Ernst & Young, Florentina Greger, Chief Talent Experience Officer la Zitec și Georgiana Andrei, Director Vânzări Divizia Abonamente la Regina Maria, Rețeaua de Sănătate. Vom discuta despre cum prevenim apariția problemelor psiho-emoționale, dar și ce instrumente au la dispoziție specialiștii de resurse umane pentru a veni în sprijinul angajaților care se confruntă cu astfel de provocări.

Mai multe detalii despre subiectele pe care le vom dezbate sunt disponibile în invitație. Pentru a confirma participarea gratuită, completați formularul de înregistrare.

Întâlnirea va avea o durată de aprox. 90 minute și se va desfășura pe Teams. Partenerul ediției este Regina Maria, Rețeaua de Sănătate.