Starea de bine a angajaților cu boli cronice – aceasta este tema primei întâlniri a comunității OSC-GlobalHRManager din 2022. Pe 26 ianuarie, specialiștii în resurse umane vor discuta despre starea de bine a angajaților cu boli cronice și importanța promovării în cadrul organizațiilor a unui stil de viață echilibrat.

Invitații ediției sunt un medic primar în nutriție și boli metabolice, o persoană care va relata experiența pacientului cu diabet, dar și un specialist în sănătate publică și promovarea sănătății, care să ofere informații despre acțiuni concrete și programe de promovare a sănătății la locul de muncă.

Împreună, vor răspunde la o serie de întrebări despre modul în care nutriția afectează randamentul adulților, provocările cu care se confruntă un angajat cu boli cronice, dar și cum schimbă inovațiile fața bolilor cronice.

Participarea la întâlnire este gratuită pentru specialiștii în resurse umane, iar datele de acces în Zoom se transmit în urma completării formularului de înregistrare: https://www.globalhrmanager.ro/formular-de-inscriere-la-dezbaterea-starea-de-bine-a-angajatilor-cu-boli-cronice/

Detalii despre întâlnire cunt disponibile în invitație: https://www.globalhrmanager.ro/insulina-100-proiect-global-hr-manager-si-rodiabet-2022/

Comunitatea OSC-GlobalHRManager este administrată de Oameni și Companii-OSC. OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale și 42 platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.