Platforma EventsOnline a evoluat. Am crescut de la câteva sute de abonați, la peste 20.000. Într-un an de zile, în platformă au fost publicate peste 12.000 de evenimente business și profesionale, iar numărul de organizatori care își promovează evenimentele pe platformă a trecut de 450. Lunar, pe platformă se postează peste 1.000 de evenimente noi.

Am adăugat recent secțiuni de Locații și Servicii, pentru a răspunde dorințelor organizatorilor de a găsi ușor furnizori pentru evenimente. De asemenea, am lansat o secțiune de Speakeri unde se listează experți din diverse domenii de activitate, cu experiență de alocutori sau moderatori la evenimente. Platforma oferă, de asemenea, posibilitatea organizatorilor de evenimente să acceseze mai ușor sponsori și parteneri. În același timp, companiilor interesate li se facilitează participarea la diverse evenimente de business sau profesionale, ca parteneri sau sponsori.

În acest moment, există 40 de domenii la care cei interesați se pot abona pe platformă, pentru a primi săptămânal un newsletter cu lista evenimentelor care urmează să aibă loc în perioada care urmează. În fiecare lună, adăugăm domenii noi.

Cu toate aceste numere în continuă creștere, EventsOnline a ajuns în etapa în care trebuie să facă un salt tehnologic, pentru a face față tuturor solicitărilor. Astfel, din luna august vă invităm să găsiți evenimentele de interes pe o platformă nouă, proiectată și dezvoltată integral de Oameni și Companii pentru a răspunde tuturor nevoilor și solicitărilor pe care le au atât organizatorii de evenimente, cât și consumatorii acestor evenimente, participanții. Trecerea la un alt model tehnologic aduce cu sine și modificări de branding, pe care le vom împărtăși cu voi în săptămânile care urmează. Noua platformă va avea același obiective ca și până acum: să organizeze informațiile despre evenimentele business și profesionale și să ajute, astfel, la maximizarea obiectivelor participanților și organizatorilor.

Rămâneți aproape!

***

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline, aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici.