Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline.ro a pregătit o selecție a celor mai importante:

SUSTENABILITATE

Conferința Economie Circulară – Ecodesign&Supply Chain – eveniment ce își propune să clarifice noile măsuri adoptate de Comisia Europeană, menite să ajute companiile și consumatorii să se îndrepte cât mai rapid spre o economie circulară.

SURSE DE FINANȚARE

Surse de finanțare pentru investiții ale mediului privat – București – training care se adresează în special antreprenorilor, anajaților și colaboratorilor IMM-urilor care doresc să realizeze investiții în următorii ani, pe care să le finanțeze parțial cu fonduri atrase.

BUSINESS

Positive Business 2022 – eveniment în cadrul căruia se va discuta despre responsabilitate și sustenabilitate în lumea business-ului.

FISCALITATE

Dezbaterea Profesională CLCC – Ce se schimbă în fiscalitate începând cu anul 2023 – trei experți în legislația fiscală vor prezenta „surprizele” plăcute și mai ales pe cele neplăcute pe care companiile le vor avea începând cu anul viitor.

SĂNĂTATE

Miturile obezității: Ora Pacientului DespreObezitate.ro – Ratele obezității au crescut foarte mult în ultimii ani și același lucru s-a întâmplat și cu miturile și concepțiile greșite despre această boală. În cadrul evenimentului poți afla direct de la specialiști cât de adevărate sunt aceste mituri.

EDUCAȚIE

Webinar „Inteligența emoțională a copiilor” – webinar din care poți afla cum poți crește coeficientul inteligent emoțional al copilului sau elevului tău astfel încât să dobândească acele abilități care sprijină performanța școlară și favorizează buna relaționare cu cei din jur.

ARHITECTURĂ

Marțea Arhitecților (Decembrie 2022) – se adresează arhitecților care profesează în București și care își doresc să facă parte dintr-o comunitate în care se poartă discuții consistente, coerente și pertinente.

RESURSE UMANE

Forumul de Dreptul Muncii – Ediția a II-a – specialiști din domeniul dreptului muncii – teoreticieni și practicieni – vor dezbate cele mai acute, de actualitate și de impact probleme care apar în raporturile juridice de muncă.

***

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline, aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici.