Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta (5-11 Septembrie), în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline.ro a realizat o selecție a celor mai importante:

CERCETARE ȘI INOVARE

România Viitorului – o nouă abordare în domeniile cercetării, inovării și antreprenoriatului – Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării organizează evenimentul România Viitorului, un forum care va include o expoziție de prezentare a rezultatelor activității de cercetare, dezvoltare și inovare, precum și o sesiune de paneluri și discuții din zona cercetării și antreprenoriatului.

SĂNĂTATE

Rolul suplimentelor alimentare în menținerea sănătății sistemului endocrin și cardiac – În cadrul evenimentului dr. Mihai Tașnic, cardiolog intervenționist d.ș.m și Ana Vîrtosu, medic endocrinolog, nutriționist, vor vorbi despre: – cele mai des folosite suplimente alimentare; – ce cunoaștem despre suplimentele alimentare folosire în tratamentul afecțiunilor cardiovasculare și endocrine; – care sunt miturile șî ce spune știință despre eficacitatea și riscurile în cazul utilizării suplimentelor alimentare în profilaxia și tratamentul stărilor respective.

EDUCAȚIE COGNITIV-COMPORTAMENTALĂ

Cum îți ajuți copilul timid sau retras să-și îmbunătățească abilitățile sociale? – O discuție între Domnica Petrovai și Victor Popescu despre cum îți poți ajuta copilul timid sau retras să-și îmbunătățească abilitățile sociale. Ce sfaturi poți să-i dai copilului tău pentru a relaționa mai bine cu colegii și profesorii? Cum poți folosi jocurile de rol pentru a-l ajuta să-și îmbunătățească abilitățile de socializare? Cum îl înveți să „citească” emoțiile celorlalți, semnele nonverbale sau climatul din grup? Află răspunsurile în cadrul evenimentului.

RESURSE UMANE

Întâlnire HR Partner: “Cum influențează Culture Fit rezultatele de business?” – Se va discuta împreuna cu Magor Csibi, Head of Leadership and Organizational Culture Practice – Trend Consult și Rodica Veliche, General Manager – Mindit Consulting, despre: -Cum apare Culture Fit și care sunt valorile cheie pe care orice companie are nevoie să le regăsească în oameni; -Valorile se construiesc sau le regăsim în companie; -Cum identificăm valorile oamenilor încă de la începutul procesului de selecție și recrutare; -O soluție pentru matching-ul de valori: Backround Screening-ul; -Care sunt rezultatele măsurabile ale unei recrutări de succes.

COMUNICARE

Curs online de voce și dicție nivel începător și mediu – Curs ce cuprinde 7 întâlniri presărate cu exerciții de dicție și metode practice care te ajută să îți controlezi emoțiile atunci când vorbești. 7 întâlniri online, teme de lucru, feedback scris sau audio de la Andrei, coleg (buddy) și grup WhatsApp pentru support – toate acestea sunt pregătite pentru participanții la curs.

CULTURĂ

Expoziția ,,Imago Mundi” – Muzeul Municipal ,,Regina Maria” Iași găzduiește, în perioada 2 -30 septembrie 2022, la Galeriile de Artă ale Municipiului Iași ,,Dan Hatmanu”, expoziția ,,IMAGO MUNDI ”, ce reunește lucrări ale artistei Daniela Grapă. Vernisajul expoziției va avea loc vineri, 2 septembrie, începând cu ora 17:00, iar evenimentul va fi curatoriat de prof. univ.dr. Petru Bejan și dr. Delia Andrieș.

***

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline, aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit aici.

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.