EventsOnline.ro: Cursuri de dezvoltare profesională de urmărit în săptămâna 20-26 iunie

EventsOnline.ro a realizat un top al cursurilor de dezvoltare profesională care se desfășoară în săptămâna 20-26 iunie, dintre cele postate pe platformă:

Marketing digital – cursul oferă bazele realizării și implementării unei strategii de marketing digital. La finalul cursului, participanții vor avea propriul proiect de marketing digital, realizat împreună cu un specialist, pe care îl vor putea implementa imediat.

Cum ne exprimăm în scris – Reguli de comunicare la distanţă – cursul se adresează celor care vor să îşi îmbunătăţească modalitatea de exprimare şi comunicare, să comunice mai eficient şi mai clar – mai ales în scris – prin înţelegerea şi aplicarea unui set de reguli şi recomandări, care stau la baza unei comunicări corecte.

Educație și dezvoltare în era digitală – proiectul are obiective clare: formarea și certificarea unor competențe digitale, de bază și avansate, conform cerințelor actuale ale pieței muncii, pentru un minim 301 angajați din minim 32 de IMM-uri.

Vrei ca tu și angajații tăi să fiți la curent cu evenimente și cursuri care oferă posibilitatea de extindere a perspectivelor și de dobândire de competențe noi? Abonați-vă gratuit la newsletterul EventsOnline.ro, aici, și veți primi periodic evenimentele din zona de interes selectată.