După o perioadă de relaxare, în care rutina ta includea statul la soare și înotatul în mare, cu siguranță este greu să te gândești la job și la task-urile pe care va trebui să le rezolvi după ce te întorci la birou. Însă, oricât de mult ți-ar plăcea să fii într-un concediu perpetuu, acest lucru nu este posibil. Iată mai jos câteva sfaturi pentru a intra mai ușor în ritmul vieții de la birou.

1. Plănuiește-ți cu atenție întoarcerea din concediu
Cu toții ne dorim să profităm din plin de zilele petrecute în afara biroului, însă, în încercarea de a ne bucura de fiecare secundă pierdem din vedere faptul că întoarcerea noastră duminica seara ne va transforma în angajați morocănoși și obosiți luni dimineața. Ia în considerare întoarcerea din vacanță în penultima zi de concediu, în loc de ultima, pentru a avea timp să te reacomodezi acasă, să despachetezi și să te relaxezi.

2.Administrează-ți inbox-ul pentru a nu te simți copleșit de e-mail-uri

Deja știi că te vei întoarce la birou și vei descoperi în inbox sute de e-mail-uri și te întrebi cum o să răspunzi la toate cât mai eficient. Bineînțeles că fiecare persoană își administrează inbox-ul în funcție de preferințele sale, dar noi îți prezentăm 3 moduri diferite pentru un plus de inspirație.

Citește mai mult: hipo.ro