CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării organizează Joi, 15 Septembrie, Dezbaterea Profesională digitală „De la CSR la ESG”. Organizatorii propun o discuție despre cum CSR și ESG ghidează practicile de afaceri și informează publicul despre valorile, obiectivele și riscurile unei companii, despre diferența dintre cele două concepte și modul în care pot fi încorporate în practicile firmelor.

Dacă vrei să apară și evenimentele tale pe site, fă-ți un cont gratuit, aici, și întreabă-ne de parteneriatele disponibile.

Dacă vrei să primești alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează, abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline, aici.

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.